Impresii lectură AUGUST 2015

images

Luna august a acestui an a fost o lună foarte călduroasă în care am petrecut un concediu minunat de o săptămână în Maramureș și în care am reușit să citesc 8 cărți minunate. Două din ele sunt în limba engleză și, din câte știu, nu au fost traduse încă în română. Pe măsură ce voi posta recenziile acestor cărți, le veți putea citit dând click pe numele cărții. Ordinea cărților citite de mine este următoarea:

  1. Silas Marner – George Eliot (este un roman clasic destul de subțirel, dar care nu m-a impresionat în mod deosebit)

descărcare

2. Gențiane – Cella Serghi ( un roman despre viață, trăiri și frământări..însă care nu întrece Cartea Mironei sau Panza de paianjen)

descărcare

3. The Queen Gene ( este un roman chick lit foarte amuzant, drăguț, ușor de citit și ideal pentru vacanța de vară)

16172374

4. Romanul adolescentului miop – Mircea Eliade ( recitesc a doua oară această carte și vă pot spune că am văzut-o cu alți ochi ca prima dată…o recomand!)

romanul-adolescentului-miop_1_fullsize

5. Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere – Jennifer E. Smith (mi-a plăcut mult și nu vă gândiți că este o carte despre statistică, ci un roman foarte cute despre doi adolescenți și povestea lor de dragoste atipică. Recomand)

proba

6. Elevul Dima dintr-a șaptea – Mihail Drumeș (este o carte mai mult decât fantastica…mi-a plăcut foarte mult tema cărții, cea a adolescenței)

a0ad86__elevul_dima_si_mai_bun

7. Golful francezului – Daphne du Maurier (este un roman care chiar a reușit să mă țină cu sufletul la gură pe tot parcursul lui. Îl recomand din suflet!)

golful fr

8. The Mind Readers – Lori Brighton (este o carte drăguță care vorbește despre abilitatea unor oameni mai speciali de a pătrunde în gândurire altora. Recunosc că nu am prea înțeles finalul, dar pe ansamblu chiar mi-a plăcut).

Aștept să îmi spuneți ce cărți ați citit voi în luna august și v-au plăcut 🙂

One Responseto “Impresii lectură AUGUST 2015”

  1. Bookish spune:

    Am citit şi eu 4 din cărţile menţionate de tine, dar mai demult, prin liceu şi facultate. Din cărţile citite în august cel mai mult mi-a plăcut Pământ neîmblânzit de Jhumpa Lahiri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: