Impresii lectură IULIE 2016

Această prezentare necesită JavaScript.

 

În luna iulie a acestui an cred că am depășit orice record de cărți citite într-o lună, deoarece am citit un număr impresionant de 11 cărți.Deși am avut un examen important am reușit să citesc mult și să descopăr cărți cât se poate de interesante. Dintre aceste 11 cărți, doar 4 aparțin literaturii străine, restul fiind scrise de autori români, fapt ce mă bucură enorm! Aceste cărți sunt:

  • Cititorul – Bernard Schlink ( Mi s-a părut un roman destul de interesant, dar trebuie să recunosc că mă așteptam la altceva. Puteți citi recenzia AICI.)
  • Copiii întunericului (primul volum din seria Neamul Corbilor) – Lavinia Călina (Mi-am dorit foarte tare să citesc cărțile Laviniei Călina și am fost plăcut surprinsă să descopăr un roman fantasy foarte interesant și captivant pe care îl recomand cu drag! )
  • Cadoul – Cecelia Ahern  (Acest roman minunat a fost primit cadou de la viitorul meu soț și mi-a plăcut enorm. Puteți citi impresiile mele dacă faceți click pe titlu.
  • alter.ego – Ana Mănescu (Colaborarea mea cu editura Herg Benet mi-a oferit ocazia să descopăr autori minunați pe care nu i-am mai citit și pe care cred că i-aș recomanda oricui. Avem autori tineri în România care chiar merită citiți.)
  • Îngerul întunecat – Mihaela Strenc ( Am primit acest volum de la editura Quantum Publishers și chiar m-a impresionat. Până la final nu l-am mai putut lăsa din mână.)
  • Blestemul zorilor (al doilea volum din seria Neamul Corbilor ) – Lavinia Călina ( Este continuarea primului volum din serie și este la fel de bun ca primul. Chiar mai bun și mai interesant.)
  • Jertfa iubirii – Jojo Moyes ( Există o modă acum în materie de lectură ca toată lumea să citească Înainte să te cunosc, roman pe care eu încă nu l-am citit. Când voi citi respectivul roman cu siguranță veți afla părerea mea, dar să știți că și Jertfa iubirii este o carte minunată și care merită citită. Mi-a întrecut orice așteptări.)
  • Îmblânzitorul apelor – A. R. Deleanu ( Este un roman micuț, diferit total de tot ce am citit până acum. Îl recomand cu tot dragul.)
  • Cu ochii minții – Hakan Nesser (Este un roman șocant căruia încă nu i-am făcut o recenzie. Nu știu cum să încep și încă reflectez cum să vorbesc despre el. Mi-a plăcut enorm.)
  • Zona zero – Lavinia Călina (Dacă vă plac cărțile cu zombie, cu lupte pentru supraviețuire și mult suspans, atunci acest roman este pentru voi. Veți descoperi o scriitoare româncă talentată care nu se teme să confrunte personajele cu situații din ce în ce mai dificile.)
  • Dincolo (vol. 3 din seria Am murit, din fericire) – Theo Anghel ( Am citit în această vară și celelalte două volume și trebuie să vă spun că acesta schimbă total cursul acțiunii. Dar mi-a plăcut și abia aștept volumul 4.)

Voi ce cărți ați citit în luna iulie a acestui an?Ce recomandări aveți?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: